Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas 19 és 31 mm átmérőjű beállítási lehetőséggel rendelkező hajsütővas, mellyel rendkívül egyszerűen készíthetünk göndör fürtöket a spirális Teljes leírás >

Termékleírás

A Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas 19 és 31 mm átmérőjű beállítási lehetőséggel rendelkező hajsütővas, mellyel rendkívül egyszerűen készíthetünk göndör fürtöket a spirális kialakításának köszönhetően. A LED kijelzőn, 3 hőmérséklet állítható be 160-200C-ig.1 hajsütővas 2 különböző stílusú hullámos lokni. A Remington Dual Curl nélkülözhetetlen szépségápolási segédeszköz a hullámos frizurát kedvelő lányok számára. Ez az egyszerűen használható hajsütő zseniális spirális hajvezetővel van ellátva, melynek segítségével könnyűszerrel lehet szoros vagy laza hullámos fürtöket kreálni.Az egyedülálló sütővas átmérő-választó funkció lehetővé teszi, hogy az elkészíteni kívánt frizura megjelenésétől, azaz a szoros vagy lazább lokniktól függően azonnal átválthass a 19 mm-es és a 31 mm-es sütővas méretek között, az egyik méretről a másikra történő átváltást egyszerűen a sütővas végén levű műanyag borítás elforgatásával oldhatod meg, ennek köszönhetően a haj formázása pofonegyszerűvé válik.Az okos hajsütő három változtatható hőmérséklet beállítása lehetővé teszi hogy kiválaszthasd a hajtípusodnak vagy a frizurának legjobban megfelelő hőmérsékletet. Vastagabb haj vagy szorosabb fürtök esetében válaszd a magas hőmérsékletet (200C), míg finomabb haj vagy lazább, természetes loknik eléréséhez állítsd be a közepes (180C) vagy alacsony (160C) hőmérsékletre.Ezzel a nagyszerű hajcsavaró eszközzel olyan gyönyörű leomló loknikat kreálhatsz, mint a profi fodrászok.Termékjellemzők:- 1 készülék 2 stílus: szoros vagy laza hullámok, 19 mm és 31 mm átmérőjű beállítási lehetőség- Spirális hajvezetővel történő beállítás- Négyszeres védelem: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok- 3 különböző hőmérséklet beállítási lehetőség:- Magas: 200C- Médium: 180C- Alacsony: 160C- 30 mp-es gyors felmelegedés- A sütővas vége hideg marad- Készenléti állapotot jelző LED- Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után- Praktikus tartó táska- Automatikus feszültségilleszkedés - DUAL CURL:A Remington Dual Curl egyedülálló spirális vezetővel van ellátva, amely a hajnak a kiválasztott csőméret körül történő ügyes vezetésével megkönnyíti a haj sütését. Az igazi fodrászmesterekhez hasonlóan tökéletes formájú, makulátlan loknikat készíthetsz (semmilyen gyakorlatra sincs szükséged hozzá).Négyszeres védelem:Lenyűgöző 4-szeres védőbevonatot képez; antisztatikus és turmalin ionos hatásának köszönhetően loknijaid a kevesebb gubanc és statikusság következtében tökéletesen simák lesznek és nem fognak szerte szét szállni, emellett a kerámia bevonat hatására a hajformázó a haj simítását megkönnyítve siklik át a hajon.

Gyártó
Remington

Az olcsó.hu Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.