Kerámia hajvasaló kijelzővel, Clatronic HC 3362


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kerámia lapos hajvasaló, kijelzővel, piros, Clatronic HC 3362 A lapok rugósan csapágyazottak az egyenletes nyomóerő kifejtéséhez Kábelvezetés 360-os forgó csuklón keresztül Rövid felfűt Teljes leírás >

Termékleírás

Kerámia lapos hajvasaló, kijelzővel, piros, Clatronic HC 3362 A lapok rugósan csapágyazottak az egyenletes nyomóerő kifejtéséhez Kábelvezetés 360-os forgó csuklón keresztül Rövid felfűtési idő Jellemzők A teljes mértékben kerámia lapokon egyenletes és kíméletes a hőeloszlás. A lapok rugósan csapágyazottak az egyenletes nyomóerő kifejtéséhez Hőmérséklet tartomány 90C–180C, különbözőképpen állítható be, 5C-os léptékben elektronikus hőmérséklet beállítás kéken világító LC kijelző hőmérséklet kijelzéssel ellenőrzés céljából, biztosan kézben tartható Hőmérséklet ellenőrző lámpa Problémamentes simítás a sokáig tartó, állandó hőmérsékletnek köszönhetően Biztonsági lekapcsoló automatika rövid felfűtési idő mechanikus reteszelés Kábelvezetés 360-os forgó csuklón keresztül Soft-Touch ház Kézreálló kialakítás Be-/kikapcsoló Akasztóval a felfüggesztéshez Tápellátás: 230 V, 50 Hz Teljesítmény felvétel: 35 W.

Gyártó
Clatronic
Teljesítmény
35 W

Az olcsó.hu Kerámia hajvasaló kijelzővel, Clatronic HC 3362 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kerámia hajvasaló kijelzővel, Clatronic HC 3362 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.