Imetec 12281 - PB2 38 Heated Brush Bellissima


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Imetec Bellissima 12281 PB2 kerámia-ion elektromos melegített hajkefe (38 mm). Az átmelegedő fémhengernek köszönhetően, a kefe formázza és fényesíti a hajat egyetlen mozdulattal. Különböz Teljes leírás >

Termékleírás

Imetec Bellissima 12281 PB2 kerámia-ion elektromos melegített hajkefe (38 mm). Az átmelegedő fémhengernek köszönhetően, a kefe formázza és fényesíti a hajat egyetlen mozdulattal. Különböző frizurák elkészítéséhez alkalmas: hullámos haj, kisimított haj kifelé álló hajvégek, kisimított haj befelé álló hajvégek, dús hatás.

Gyártó
Imetec

Az olcsó.hu Imetec 12281 - PB2 38 Heated Brush Bellissima árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Imetec 12281 - PB2 38 Heated Brush Bellissima vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.