Ermila HotStyler meleglevegős hajformázó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

1100 Watt teljesítmény szárítás és formázás. változó: 3 cserélhető termál kerek kefe: 25mm termikus kefe kis erősítés, 30mm és 38mm termikus kefe hullámok és a hangerő. Kényelmes: A Teljes leírás >

Termékleírás

1100 Watt teljesítmény szárítás és formázás. változó: 3 cserélhető termál kerek kefe: 25mm termikus kefe kis erősítés, 30mm és 38mm termikus kefe hullámok és a hangerő. Kényelmes: A visszahúzható sörték A 30 mm-es kerek thermo kefe lehetővé teszi a hajat, hogy fel kell szabadítani gyorsan és egyszerűen az ecset. Ez megakadályozza, hogy a haj elkapják közben stílus. okos: Brush test alumíniumból. Szigetelt biztonsági tipp. COOL: 3 sebesség-és a hő szinten, beleértve a hűtési szintet, hogy rögzítse a stílus. kábel: 2,80 m elforgatható kábellel (elforgatható 360 °) lógó hurok.

Teljesítmény
1100 W

Az olcsó.hu Ermila HotStyler meleglevegős hajformázó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ermila HotStyler meleglevegős hajformázó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.