Cera Mélyhullám, Triplavas Kicsi 2373


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

CERA Wavestyler mélyhullám trióvas Tökéletes hajformázó eszköz amellyel könnyen és gyorsan tökéletes hullámokat készíthet a hajba Jellemzők: LCD-kijelző, ahol könnyen nyomon követheti Teljes leírás >

Termékleírás

CERA Wavestyler mélyhullám trióvas Tökéletes hajformázó eszköz amellyel könnyen és gyorsan tökéletes hullámokat készíthet a hajba Jellemzők: LCD-kijelző, ahol könnyen nyomon követheti a hőt maximum hőmérséklet 230 C Kerámia fűtőelem gyors felmelegedés Hővédővel ellátott végződés, hogy megkönnyítse a kétkezes fogást 3 méteres forgatható kábel.

Az olcsó.hu Cera Mélyhullám, Triplavas Kicsi 2373 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cera Mélyhullám, Triplavas Kicsi 2373 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.