Dr. Müller Teafaolajos torokfertőtlenítő pasztilla


935 Ft

A teafaolajos torokfertőtlenítő Müller pasztilla? gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolajat tartalmaz, amely megfázás, köhögés, torokfájás, ínyproblémák esetén alkalmas a száj Teljes leírás >

Boltok és árak

Dr. Müller Teafaolajos torokfertőtlenítő pasztilla 12 db  

Szállítási ár és információk:
Az ország területén található majd 800 Pick Pack Csomagpontra valamint futárcéggel az ország területére.


Termékleírás

A teafaolajos torokfertőtlenítő Müller pasztilla? gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolajat tartalmaz, amely megfázás, köhögés, torokfájás, ínyproblémák esetén alkalmas a szájüreg fertőtlenítésére. A Müller antiszeptikus pasztilla szimpatikus leheletet kölcsönöz. Adagolás: felnőttek és 12 év feletti gyermekek esetén 1 pasztillát a szájban feloldani naponta többször is. Összetétel 100g-ban: Ausztrál teafaolaj: 1,0g Borsmenta: 0,5g Adalékanyagok: Szacharóz, glükóz-szirup Tartósítószert nem tartalmaz Tápanyag tartalom (100 g): szénhidrát 93g fehérje: 0g zsír 0g Összetétel 1 pasztillában/30 g: Ausztrál teafaolaj: 25,0mg Borsmenta: 12,5mg Adalékanyagok: Szacharóz, glükóz-szirup Tartósítószert nem tartalmaz Enargia tartalom (kcal/kJ): 9,30/39,50 Kiszerelés: 12 db/doboz Gyártási és minőségmegőrzési idő: lásd a doboz oldalán.

Az olcsó.hu Dr. Müller Teafaolajos torokfertőtlenítő pasztilla 12 db árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dr. Müller Teafaolajos torokfertőtlenítő pasztilla 12 db vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások