SilkN Sensepil XL szörtelenítő készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Silk’n SensEpil XXL az Egyesült Államokban szerepel az FDA hivatalos listájában (Food and Drug Administration), melyet csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kapnak meg. Ve Teljes leírás >

Termékleírás

A Silk’n SensEpil XXL az Egyesült Államokban szerepel az FDA hivatalos listájában (Food and Drug Administration), melyet csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kapnak meg. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a SensEpil biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben. A Home Pulsed Light (HPL) technológiát arra tervezték, hogy összegezze a fény alapú szőrtelenítés klinikai előnyeit az otthoni használattal. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy évig tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a SensEpil XXL kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban. A Silk’n SensEpil XXL-el pénzt spórol meg, összehasonlítva a professzionális lézeres kezeléssel, a gyantázással, vagy a borotválással. A Silk’n SensEpil XXL különleges előnye, hogy a fény alapú technológiát otthonában is használhatja, amikor Önnek megfelel. A lézer és a fény alapú technológia világszerte jól ismert és alaposan kidolgozott. Klinikailag bizonyított szerte a világon, már több mint 15 éve, mint biztonságos és hatékony módja a hosszú távú szőrtelenítésnek. A Silk’n SensEpil XL készüléket otthona kényelmében használhatja. Biztonságos, egyszerű, kényelmes a használata, 10 000 villanásával pedig több személy tartós szőrtelenítésére is alkalmas. 6 m2 villanó felület.

Gyártó
Silk'n
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu SilkN Sensepil XL szörtelenítő készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SilkN Sensepil XL szörtelenítő készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.