Remington IPL2000 i-Light Reveal tartós


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legújabb fejlesztésű Remington IPL2000 i-Light Reveal készülék kifejezetten a női arc, és kisebb területek tartós szőrtelenítésére nyújt ideális megoldást. Hogyan működik az i-LIGHT Teljes leírás >

Termékleírás

A legújabb fejlesztésű Remington IPL2000 i-Light Reveal készülék kifejezetten a női arc, és kisebb területek tartós szőrtelenítésére nyújt ideális megoldást. Hogyan működik az i-LIGHT REVEAL? Az otthoni használatra tervezett, legmodernebb IPL (villanófényes) technológiával ellátott i-Light REVEAL készülékekkel gyors, fájdalommentes és hosszantartó szőrmentes (akár 12 hónap) állapotot érhetünk el. * A kibocsátott nagy energiájú pulzáló fény a bőrön áthatol, egészen a szőrtüsző mélyéig, ahol a besugárzást elnyeli a szőrszál sötét pigmentje (melanin), itt átalakulva hőenergiává roncsolja a szőrtüszőt. A készülék használatát klinikailag tesztelték, a tesztek alapján ajánlott szőrtelenítési eljárás, amely vezető bőrgyógyászok közreműködésével került kifejlesztésre. Tartós szőrtelenítési eljárás (akár 12 hónap)* Kifejezetten az arc és kisebb területek tartós szőrtelenítésére tervezett készülék** IPL PROPULSE(TM) technológia Klinikailag tesztelt Bőrgyógyászok által javasolt Akkumulátoros üzemmód Quartz izzó élettartam: 6.000 villanás Nagy teljesítmény (7-8 J/cm2) 3 energiaszint beállítási lehetőség LCD kijelző Beépített bőrszín szenzor Kontakt szenzor Tisztító kendő, tartó táska 5 másodpercenkénti villanás Speciális fényszűrő: extra védelmet nyújt az arcon való használat során Mire számíthatunk az i-LIGHT REVEAL használata után? Vizsgálataink szerint csupán egyetlen kezelés is már jelentős szőrzetritkulást eredményez, azonban az optimális eredményt általában egyetlen művelettel nem lehet elérni, hiszen a kezelés az anagén fázisban levő szőrszálak esetében hatékony. A legjobb eredmény biztosításához mindig ismételje meg a kezelést, ha újra szőr kinövését észleli. Az elért eredmény egyénenként változó, kezdetben azonban a legtöbb esetben a kívánt eredményt a területek háromszor, két hetes időközönként elvégzett újrakezelésével lehet biztosítani.* A szőr újranövése teljesen természetes és várható folyamat a készülék használata során, a legjobb eredmény elérése érdekében a kezelést meg kell ismételni azokon a területeken, ahol a szőr újra kinőtt. * Az egyedi eredmények eltérőek lehetnek. A klinikai vizsgálatok szerint a résztvevők három kezelést követően átlagosan 66 %-kal kevesebb szőrt észleltek 12 hónap elteltével, mely eredmény hasonló a professzionális szőreltávolító berendezések esetében megfigyeltekkel.

Gyártó
Remington
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Remington IPL2000 i-Light Reveal tartós szőrtelenítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington IPL2000 i-Light Reveal tartós szőrtelenítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.