Philips SatinSoft HP6521 nedves&száraz epilátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Érintkezési pontok száma: 20, Nedves és száraz használat, 2 sebességfokozat, Tárcsaszám: 21, Másodpercenkénti műveletszám 1: 666, Másodpercenkénti műveletszám 2: 733, Feszültség: 3,6 Teljes leírás >

Termékleírás

Érintkezési pontok száma: 20, Nedves és száraz használat, 2 sebességfokozat, Tárcsaszám: 21, Másodpercenkénti műveletszám 1: 666, Másodpercenkénti műveletszám 2: 733, Feszültség: 3,6 V. Tartozékok: Tisztítókefe, Precíziós sapka, Tárolótáska.

Gyártó
Philips
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Philips SatinSoft HP6521 nedves&száraz epilátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips SatinSoft HP6521 nedves&száraz epilátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.