Philips HP6583 epilátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips epilátor a legszélesebb epilálófejjel rendelkező gép, így egyetlen mozdulattal nagyobb területet tud szőrteleníteni, mint bármely más készülékkel. A bőrfeszítőnek köszönhet Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips epilátor a legszélesebb epilálófejjel rendelkező gép, így egyetlen mozdulattal nagyobb területet tud szőrteleníteni, mint bármely más készülékkel. A bőrfeszítőnek köszönhetően kevesebb fájdolammal fog járni az epilálás. Az epilátor vizesen és szárazon, akár zuhany alatt is használható.

Gyártó
Philips
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Philips HP6583 epilátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips HP6583 epilátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.