Philips HP6550 epilátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hatékony szőrtelenítés gyökerestől Epilátoraink egyedi tervezésű precíziós tárcsái a legrövidebb (0,5 mm-es) szőrszálakat is eltávolítják. Így 4-szer gyorsabb a szőrtelen Teljes leírás >

Termékleírás


Hatékony szőrtelenítés gyökerestől

Epilátoraink egyedi tervezésű precíziós tárcsái a legrövidebb (0,5 mm-es) szőrszálakat is eltávolítják. Így 4-szer gyorsabb a szőrtelenítés, mint a gyantázás esetében, és akár 4 hétig is tart az eredmény.
Gyors epilálási megoldás lábra és karra

A Satinelle epilátor nagyméretű epilálófeje lehetővé teszi a gyors epilálást a lábakon és a karokon. A lekerekített forma a kényelmes szőrtelenítést szolgálja, tökéletesen illik a kézbe.
Kíméletes epilálási megoldás az érzékeny területekhez

A mini epilátor keskeny fejét speciálisan úgy tervezték, hogy a bőr húzása nélkül elérje a szőrszálakat a nehezen elérhető helyeken is.
Megfelelő csipesz az arcszőrzet igazításához és a szemöldökhöz

A készlethez megfelelő csipesz tartozik, mely ideális az arcszőrzet (felső ajak, áll) eltávolítására, illetve a szemöldök kiigazítására.
Tisztítókefe és mosható epilálófej mellékelve.

Tisztítókefe is tartozik hozzá a tárcsákon maradt szőrszálak eltávolításához. A lemosható epilálófejek biztosítják a higiéniát.
Korlátozott kiadású tárolótáska.

A higiénia megőrzése érdekében az epilátorokat száraz, pormentes helyen tartsa. A készlethez éppen ezért tartozik egy speciális, korlátozott kiadású tárolótáska!Jellemzők:

Gyengéd csipeszelő tárcsák
Egyedülálló tárcsák
Mosható epilálófej
Ergonomikus markolat

Tartozékok:

Tisztítókefe
Exkluzív hordtáska

Műszaki adatok (epilátor):

Érintkezési pontok száma - 20
Tárcsaszám - 21
Másodpercenkénti műveletszám 1-es sebességnél - 600
Adapter feszültsége - 13 V/400 mA
Készülék feszültsége - 13 V

Műszaki adatok (mini epilátor):

Feszültség - 3 V
Teljesítmény - 5
Epilálási műveletek száma percenként: - 32 000
Szín - Lila díszítésű, fehér
Frekvencia - 50–60 Hz
Csipeszek száma - 8
Elemek a precíziós epilátorhoz - 2 db AA méretű
Forgás/perc - 4000

Gyártó
Philips
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Philips HP6550 epilátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips HP6550 epilátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.