Braun Silk-épil 5 5180 epilátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

* 40 csipeszre épülő technológia: A gyors és hatékony eredményért. Az újranövekedő szőrszálak vékonyak, és lassan bújnak elő. Akár 4 héten át tartó selymesen sima bőrt hagy ma Teljes leírás >

Termékleírás

* 40 csipeszre épülő technológia: A gyors és hatékony eredményért. Az újranövekedő szőrszálak vékonyak, és lassan bújnak elő. Akár 4 héten át tartó selymesen sima bőrt hagy maga után.
* SoftLift Tips® szőrszálmegemelő rendszer: Hatékonyan megemeli a bőrön szorosan elfekvő szőrszálakat, és a csipeszek közé tereli azokat.
* Smartlight megvilágítás: A vékony szőrszálakat is megvilágítja
* Bőrgyógyászatilag ajánlott: A Silk-épil egy ígéret a kíméletesen végezhető szőrtelenítésben: a különböző igényekhez igazított tulajdonságai révén az epilálás kényelmesen végezhető el.
* Kettős masszírozó rendszer: Aktiválja a bőrt az epilálást megelőzően, és azt követően.
* Hűsítő kesztyű: Az epilálást megelőzően hatékonyan hűsíti, azt követően pedig megnyugtatja a bőrt.
* Személyre szabható sebességfokozat beállítás: 1. sebességfokozat - extra kíméletes, 2. sebességfokozat - extra hatékony
* EfficiencyPro Cap epilátorsapka: A gyorsan végezhető epilálásért - biztosítja a maximális bőrkontaktust, miközben a csipeszek mindvégig optimális pozícióban maradnak.
* Áramellátás: hálózat
* Aktív masszázsgörgők


Gyártó
Braun
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Braun Silk-épil 5 5180 epilátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Braun Silk-épil 5 5180 epilátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.