Braun SE830 epilátor szett


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Keskeny epilátorfej az abszolút precízitás érdekében, 10 mikro-nyílás a legfinomabb szőrszálakhoz (0,02 mm), Gyorsabb a hagyományos módszereknél (pl.csipeszek), Másodpercenként 200 mozdul Teljes leírás >

Termékleírás

Keskeny epilátorfej az abszolút precízitás érdekében, 10 mikro-nyílás a legfinomabb szőrszálakhoz (0,02 mm), Gyorsabb a hagyományos módszereknél (pl.csipeszek), Másodpercenként 200 mozdulat, Az áll, az ajkak fölötti terület, a homlok és a szemöldök megfelelő karbantartására, A Sonic arckefe eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket –, akár 6x hatékonyabb, mint a kézi arcradírozás., Mikro-rezgések százaival hálmaszt és radíroz, Használja a napi zuhanyozásához kedvenc arctisztító készítményével. Tartozékok: Tok, Megvilágító tükör, Extra kefe, Védőkupak: ezüst, Vízálló és folyó víz alatt leöblíthető, Elemmel működik.

Gyártó
Braun
Áramellátás
Elemes

Az olcsó.hu Braun SE830 epilátor szett árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Braun SE830 epilátor szett vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.