Beurer HL 100 SensEpil szõrtelenítõ készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Folyamatos szőrtelenítés, Biztonságos, gyors és fájdalommentes, Arcra, karokra, lábakra, hónaljra és bikini-vonalra, XXL fény terület (2x3cm) a különösen gyors kezelés érdekében, State- Teljes leírás >

Termékleírás

Folyamatos szőrtelenítés, Biztonságos, gyors és fájdalommentes, Arcra, karokra, lábakra, hónaljra és bikini-vonalra, XXL fény terület (2x3cm) a különösen gyors kezelés érdekében, State-of-the-art fény technológia (Home villnaófényes) amelyet a bőrgyógyászok is használnak, Szabadalmazott, Klinikailag tesztelt, és orvosilag ajánlott, Elroncsolja a szőrtüszőt a bőr mélyén, Akár 50 eredmény akár 3 - 4 kezelés után, Páratlan biztonságot nyújtó bőrtípus érzékelő, amely automatikusan felismeri az összes alkalmas bőrtípust. Alkalmas szinte az összes bőrtípusra (Kivéve természetesen a sötétebb bőrszínek), Alkalmas szinte minden színre (kivéve a nagyon világos vagy fehér szőrzet), Könnyű és biztonságos alkalmazás otthoni használatra, Hálózati üzemmód, Méret kb. 17 x 15 x 10 cm.

Gyártó
Beurer
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Beurer HL 100 SensEpil szõrtelenítõ készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Beurer HL 100 SensEpil szõrtelenítõ készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.