Babyliss G940E IPL-Quartz (Bluetooth) tartós


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tartós és biztonságos szőrtelenítés otthon, Klinikailag bizonyított eredmények: akár 90%-kal kevesebb szőrszál, Magas kompatibilitás: hatékonyság, 5 féle bőrtípusra, exkluzív bőrszí Teljes leírás >

Termékleírás

Tartós és biztonságos szőrtelenítés otthon, Klinikailag bizonyított eredmények: akár 90%-kal kevesebb szőrszál, Magas kompatibilitás: hatékonyság, 5 féle bőrtípusra, exkluzív bőrszín érzékelő sensor, magas fokú bőrvédelem, a villanás csak akkor jön létre, ha az érzékelők teljes mértékben érintkeznek a bőrrel., Biztonsági rendszer a szemnek ( védőszemüveg), 5 féle intenzitás állítási lehetőség, illeszkedve a különböző féle bőrtípusokhoz., Precíziós szűkítő: 2 cm2 biztonságos, hatékony és könnyen kezelhető az arcon és az érzékeny területeken, Kezelőfej: 3 cm2, Magas, ismétlődő pulzálás, 36 villanás/perc, Hosszú élettartam, Teljes kezelés, 1 kezelőfej 130.000 villanás.

Gyártó
Babyliss
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Babyliss G940E IPL-Quartz (Bluetooth) tartós szőrtelenítő arcra és testre árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babyliss G940E IPL-Quartz (Bluetooth) tartós szőrtelenítő arcra és testre vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.