Babyliss G934E Kompakt IPL-Quartz tartós


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tartós és biztonságos szőrtelenítés otthon, Klinikailag bizonyított eredmények: akár 90%-kal kevesebb szőrszál, Magas kompatibilitás: hatékonyság, 5 féle bőrtípusra, exkluzív bőrszín Teljes leírás >

Termékleírás

Tartós és biztonságos szőrtelenítés otthon, Klinikailag bizonyított eredmények: akár 90%-kal kevesebb szőrszál, Magas kompatibilitás: hatékonyság, 5 féle bőrtípusra, exkluzív bőrszín érzékelő sensor,, magas fokú bőrvédelem, a villanás csak akkor jön létre, ha az érzékelők teljes mértékben érintkeznek a bőrrel., Biztonsági rendszer a szemnek (védőszemüveg), 5 féle intenzitás állítási lehetőség, illeszkedve a különböző féle bőrtípusokhoz., Kezelőfej: 3 cm2, Magas, ismétlődő pulzálás, 36 villanás/perc, 100.000 villanás, a Quartz technológiának köszönhetően, Markolat nélküli forma, a kezelés még kényelmesebb, legyen szó a test bármely pontjáról.

Gyártó
Babyliss
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Babyliss G934E Kompakt IPL-Quartz tartós szőrtelenítő arcra és testre árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babyliss G934E Kompakt IPL-Quartz tartós szőrtelenítő arcra és testre vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.