Oral-b Elektromos fogkefe

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Oral-B EB10 Kids elektromos fogkefe

Az optimális higiénia érdekében cserélje rendszeresen elektromos fogkeféje keféit. A 3 darabos Oral-B Kids EB10 fogkefe csomaggal ez nagyon egyszerű lesz. A kimondottan gyerekeknek készült EB10 fogkeféket a kedvenc mesehősök díszítik.
 
termék kép nagyítás

Oral-B D 12.523 Vitality Precision fogkefe

A Braun Vitality Precision D12.523 elektromos fogkefe tiszta fogakat és egészséges inyt garantál Önnek hosszú távon. Köröző-rezgő mozgású rendszere kiváló hatékonyságú. 2 perc fogmosás a D12.523 -vel egyenértékű 6 perc fogmosással kézi fogkefével. 2 Flexisoft kefével ellátva a D12.523 2 perces időmérővel rendelkezik, amely egy ideális fogmosási idő. Gyorsabb és hatékonyabb mint egy hagyományos fogkefe a Vitality Precision D12.523 minden reggel megújulást
 
termék kép nagyítás

Oral-B Oxyjet MD 20 hidra-pulzáló szájzuhany

Ezzel az Oral-B Oxyjet MD 20 hidra-pulzáló fogkefe és szájzuhannyal tökéletesen és egészségesen...
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Elektromos fogkefe árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elektromos fogkefe vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.