Oral-B Professional Care 700 akkumulátoros fogkefe


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Oral-B Professional Care 700 Black Edition elektromos fogkefe + úti tokA csomag tartalma:1. Oral-B Professional Care 700 Black Edition elektromos fogkefe- 3D tisztítási technológia- Percenként 20,0 Teljes leírás >

Termékleírás

Oral-B Professional Care 700 Black Edition elektromos fogkefe + úti tokA csomag tartalma:1. Oral-B Professional Care 700 Black Edition elektromos fogkefe- 3D tisztítási technológia- Percenként 20,000 pulzáló mozgás a lepedék fellazításáért- Percenkénti 7600 forgó-oszcilláló mozgás a lepedék kisöpréséért- Nyomásérzékelő, - FlexiSoft és hosszított sörték, - Indikátor szálak, - Tartozék pótfejek: 1, - Indukciós töltő, - Időjelző, Professzionális időmérő- Egyféle fogmosási üzemmódA mélyrehatoló tisztítás érdekében minden egyes fogat gyengéden körbeölel. Egyszerű használat, kiváló tisztítóhatás. Az optimális fogmosás érdekében a Professional Care 500 elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 20,000 pulzáló és 7600 körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, feltöri a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről. Könnyen beállítható fogmosási üzemmód a személyre szabható fogmosásért. Mindennapos fogmosás üzemmód: A fogak és a fogíny páratlanul alapos tisztításához.A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.Az Oral-B Precision Clean fogkefefej az átfogó tisztítás érdekében minden egyes fogat körbeölel, ezáltal tisztább fogakat és egészségesebb fogínyt eredményez, mint a manuális fogkefék.Az akkumulátoros markolat a töltések között 7 napos használatot tesz lehetővé (napi kétszer 2 perces fogmosás mellett)

Az olcsó.hu Oral-B Professional Care 700 akkumulátoros fogkefe ajándék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oral-B Professional Care 700 akkumulátoros fogkefe ajándék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.