Oral-B Professional Care 500 fogkefe


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hatékonyan tarthatja rendben fogait a Professional Care 500 fogkefével, mely egyénre szabva, két fajta sebességre állítható. Indicator kefefeje nagyon hatékony, 3D-s kefélésre képes, eltávo Teljes leírás >

Termékleírás

Hatékonyan tarthatja rendben fogait a Professional Care 500 fogkefével, mely egyénre szabva, két fajta sebességre állítható. Indicator kefefeje nagyon hatékony, 3D-s kefélésre képes, eltávolítva a szennyeződéseket és a mély rétegekig tisztítva a fogát, megőrizve ezzel annak eredeti fehérségét. Tisztítás egyszerűen, folyóvízzel történik. Ez a Professional Care 500 fogkefe tökéletes higiéniai eredménnyel szolgál.

Gyártó
Oral-b

Az olcsó.hu Oral-B Professional Care 500 fogkefe árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oral-B Professional Care 500 fogkefe vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.