Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkeféje egy 2 perces, professzionális számlálóval rendelkezik, amely tökéletesen kontroll alatt tartja a kefélésre szánt időt. Töltő kijelzője Teljes leírás >

Termékleírás

Az Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkeféje egy 2 perces, professzionális számlálóval rendelkezik, amely tökéletesen kontroll alatt tartja a kefélésre szánt időt. Töltő kijelzője azonnal kijelzi, ha az akkumulátor rémelülőben van. Az Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe gyengéden fejti ki hatékonyságát.
Technikai információk Fogkefélés módja Elektromos fogkefe
Sebesség 1
Időmérő funkció Igen
Egyéb funkció Töltő állapot kijelző
lemerült akkumulátor esetén riasztás
Fényjelzéssel jelzi, ha a fog kefélése túl erős
Kefefej típus 2 PrecisionClean
Tápellátás Tölthető

Gyártó
Braun

Az olcsó.hu Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.