ORAL-B Trizone 5000 elektromos fogkefe korlátozott


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Oral-B Trizone 5000 fogkefével optimális szájhigéniát biztosíthat a minden napokban. A Trizone 5000 fogkefe a TriZone és 3D tiszító technológiáinak köszönhetően 40 000 pulzáló, és Teljes leírás >

Termékleírás

Az Oral-B Trizone 5000 fogkefével optimális szájhigéniát biztosíthat a minden napokban. A Trizone 5000 fogkefe a TriZone és 3D tiszító technológiáinak köszönhetően 40 000 pulzáló, és 8800 oszcilláló mozgást biztosít percenként. A 4 x 30 másodperces profi időmérőt kínáló Triumph 5000 5 fogmosó módja minden igényt kielégít. A Trizone 5000 fogkefén ráadásul egy Smartguide kijelző található. Ez a vezeték nélküli rendszer értékes információkkal szolgál, hogy fogmosási szokásain javíthasson.

Gyártó
Oral-b

Az olcsó.hu ORAL-B Trizone 5000 elektromos fogkefe korlátozott kiadás árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ORAL-B Trizone 5000 elektromos fogkefe korlátozott kiadás vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.