LAICA elektromos fogkefe


1.731 Ft

A LAICA elektromos fogkefe segítséget nyújt a mélyebb tisztításban, a szebb és egészségesebb fogakért. Gyengéden masszírozza az ínyedet. Több lepedéket és elszíneződést távolít el, Teljes leírás >

Boltok és árak

Laica elektromos fogkefe pótfej 2 db  

Szállítási ár és információk:
6.999 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség 299 Ft! 13.989 Ft felett ingyenes szállítás!


Termékleírás

A LAICA elektromos fogkefe segítséget nyújt a mélyebb tisztításban, a szebb és egészségesebb fogakért. Gyengéden masszírozza az ínyedet. Több lepedéket és elszíneződést távolít el, mint egy hagyományos fogkefe.Miért érdemes elektromos fogkefét használnod?Létezik két olyan terület, amelyben az elektromos fogkefe látványosan jobban teljesít, mint hagyományos vetélytársa.Az egyik a fogmosási technika hiánya, amelyet a gép - speciális mozgásának hála - pótol. A speciális forgó mozgás kiváltja ezt a hiányt és az elsősorban gyermekénél nagyon fontos.A másik előny pedig az ínyünk csiklandozása, dörzsölése, amelyet gyakran elfelejtünk megtenni az "analóg", hagyományos fogkefével. Pedig a fogmosásnak az ínyünk finom masszírozása legalább olyan fontos része, mint az ételmaradékok eltávolítása.  Azoknak, akiknek enyhén vérzik ínyük, például ajánlott az elektromos fogkefe használata, ugyanis kisebb erőt fejtenek ki ínyükre, illetve a kellemes masszírozás segíthet az íny egészségének visszaállításában.Szintén nagy előnye az elektromos fogkefének, hogy nem tudjuk "erősen odanyomni" szánkhoz, megsértve a puhább szöveteket.Elemmel működtethető: 2 x 1.5V AAA (nem tartozék)Mérete: 3 x 2,6 x 21 cmKizárólag a LAICA fogkefe fejjel használható!

Az olcsó.hu LAICA elektromos fogkefe árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LAICA elektromos fogkefe vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások