Innofit elektromos fogkefe (INN-904)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Innofit INN-904 Elektromos fogkefe tulajdonságai: Elektromos fogkefe szónikus technológiával. 30.000 rezgés/perc. 2 perces időzítő funkció. 3 fogtisztítási módszer: napi, érzékeny, masszá Teljes leírás >

Termékleírás

Innofit INN-904 Elektromos fogkefe tulajdonságai: Elektromos fogkefe szónikus technológiával. 30.000 rezgés/perc. 2 perces időzítő funkció. 3 fogtisztítási módszer: napi, érzékeny, masszázs. A helyes fogmosási technikával és az elektromos fogkefe hatékonyságával megelőzheti a fogkő lerakódást és javíthatja a szájhigiéniát. 230 V-ról működtethető, feltölthető akkumulátorral.

Az olcsó.hu Innofit elektromos fogkefe (INN-904) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Innofit elektromos fogkefe (INN-904) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.