ETA 071090010 Elektromos fogkefe


3.950 Ft

ETA SONETIC - forradalmi technológia gyerek száj ápolásban. Szónikus MOVE+ technológia, microBUBBLES technológia, okos 2 perces időzítő 30 másodperces intervallumokkal és 3,7 V akkumulátor. Teljes leírás >

Termékleírás

ETA SONETIC - forradalmi technológia gyerek száj ápolásban. Szónikus MOVE+ technológia, microBUBBLES technológia, okos 2 perces időzítő 30 másodperces intervallumokkal és 3,7 V akkumulátor. Két fogtisztítási mód: intenzív és finom tisztítás. SZONIKUS GYERMEK FOGKEFE Nagyon hatásos, de egyben nagyon gyengéd fogés fogínytisztítás a MOVE + szónikus technológiának köszönhetően (akár 16 000 tisztítómozdulat/perc) Eltávolítja a lepedéket és jobban tisztán tartja a fogak közötti tereket, mint a hagyományos kézi fogkefék Rendkívül hosszú néhányhónapos üzemidő (a felhasznált elem típusától függően 3 hónaptól 7 hónapig tartó üzemidő, napi 2x2 perces használattal) Az okos, kétperces időzítő - a szájüreg egyes részei egyenletes tisztítására 30 másodpercenként figyelmeztet a tisztítás további részekre történő áthelyezésére A kefék finom DuPont sörtékkel készültek A csomagolás 2 fogkefét tartalmaz (1x 3-6 éves gyermekeknek, 1x 7-10 éves gyermekeknek) Színes lámpa a kellemesebb tisztításhoz és a gyermek figyelme elterelésére Csúszásgátlós és vízzárós kivitel Ergonomikus fogantyú Egyszerű feltétcsere Egyszerű kezelés és karbantartás 1 db AAA elemmel működik (tartozék)

Az olcsó.hu ETA 071090010 Elektromos fogkefe árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ETA 071090010 Elektromos fogkefe vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások