EMAG EMMI-DENT 6 ultrahangos elektromos fogkefe,


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ultrahangos fogkefe, fogtisztítás és szájhigiénia - EMMI-DENT 6 klinikailag vizsgálva Segít fogíny vérzésnél Eltávolítja a foglepedéket Megszünteti a kellemetlen szájszagot Véd a fogág Teljes leírás >

Termékleírás

Ultrahangos fogkefe, fogtisztítás és szájhigiénia - EMMI-DENT 6 klinikailag vizsgálva Segít fogíny vérzésnél Eltávolítja a foglepedéket Megszünteti a kellemetlen szájszagot Véd a fogágybetegségtől (parodontitis) Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges foghúsról Elpusztítja a csírákat és baktériumokat. Mozgás és nyomás nélkül tisztít Úgy tisztít, mint a fogorvos! Ez a forradalmi ultrahangos fogkefe lehetővé teszi a mikro fogtisztítást. Megelőzés és szájhigiénia max. 84 millió rezgéssel percenként. Évtizedek óta a fogakat csak ""smirgliző"" anyagokkal való bedörzsöléssel, fogkrémmel és kefével tisztították. Ez az ultrahangos fogkefe sokkal hatékonyabb fogtisztítást végez, dörzsölés nélkül, mozgás nélkül, és ""smirgliző"" anyagok nélkül. A tisztítást a legkisebb fogközökben és a foghús táskákban is elvégzi. Eltávolítja a plakkot és lerakódásokat, küzd a baktériumok és csírák ellen. A speciális fogkrémmel a veszélytelen ultrahang hullámok milliónyi parányi légbuborékot hoznak létre, amelyek az ételmaradékokat, plakkot, baktériumokat, elszíneződéseket kíméletesen eltávolítják. Ezen kívül az ultrahang hullámok mélyen behatolnak a fogsorba és a foghúsba, fokozzák a vérkeringést, megelőzik a gyulladásokat és küzdenek a csírák ellen. Nincs többé dörzsölés az óra járásával, vagy a homokórával egyezően, a sörtéket a fogkrémmel egyszerűen könnyedén a fogon tartja, és így minden fogat kb. 3 - 6 másodpercig tisztít. A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. A fogorvos praxisokban az ultrahangot évek óta használják professzionális fogtisztításhoz és megelőzéshez. Most ezt a professzionális tisztítási technológiát naponta otthon is hasznosíthatja. Kiegészítésként az ultrahang egy eddig nem ismert megelőző hatást garantál, és gyógyító hatást is gyakorol. Ideális uutazás közben is, kb. 2,5 óráig képes működni. Patika PZN 5960101. Klinikailag vizsgálva. Fogorvosok és implantációkat végzők is ajánlják. A Witten/Herdecke Egyetem egy vizsgálati jelentést adott le a Dokumente & Downloads-nál. Műszaki adatok ATT.GLOBAL.ProductSpecifications: Töltési idő maximum 12 óra Működési idő 2,5 óra Védettség IP42 NiMH akku Méret: (Sz x Ma x Mé) 35 x 250 x 30 mm Szín: Fehér Súly: 110 g (együtt akkuval) Üzemi feszültség: 230 V/50 Hz Szállítás tartalma Emmi-Dent Töltőállomás 2 ultrahangos fogkefe fej (felnőttek számára) Egy tubus speciális fogkrém Használati útmutató.

Az olcsó.hu EMAG EMMI-DENT 6 ultrahangos elektromos fogkefe, klinikailag tesztelt árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy EMAG EMMI-DENT 6 ultrahangos elektromos fogkefe, klinikailag tesztelt vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.