BodyForm BM-4900 szájzuhany


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szájzuhany, fogzuhany BodyForm BM-4900A fogak közötti hézagok a baktériumok kifejlődésének székhelyét képezik. Ezek a hézagok savas anyagot termelnek melynek a fogzománcra és a fogínyre k Teljes leírás >

Termékleírás

Szájzuhany, fogzuhany BodyForm BM-4900A fogak közötti hézagok a baktériumok kifejlődésének székhelyét képezik. Ezek a hézagok savas anyagot termelnek melynek a fogzománcra és a fogínyre káros hatása van, fogínygyulladást okozhat. A fogívek, a fogkoronák és foghidak elhelyezkedésük miatt nehezen tarthatók tisztán, ezért könnyen foglepedék alakul ki.A vízsugár iránya könnyen ellenőrizhető és minden olyan pont elérhető vele, amelyet a fogkefe nem tud elérni. Az erős fogtisztító vízsugár minden ételmaradékot eltávolít és masszírozza a fogínyt. A szájzuhany, fogzuhany tulajdonságai:- Tartály kapacitása: 500 ml - Falra is szerelhető - Víznyomás szabályozóval ellátott - 4 db fúvókával- Feszültség: 230V AC 50Hz - Teljesítmény: 40 W - Víznyomás: 0.10N - Ajánlott használati idő: kb. 2 perc - Tartály kapacitása: 500ml. - Méret: 180mmx 175 x 145 mm - Súly: 1350 g.

Az olcsó.hu BodyForm BM-4900 szájzuhany árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BodyForm BM-4900 szájzuhany vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.