Inzulin hűtő útitok (Dcont tok XL)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Sok cukorbeteg ember küzd azzal, hogy a nyári melegben vajon hogyan, mivel fogja hidegen tartani az inzulint. Mivel 30 fok alatt kell tartani, és az ember nincs mindig otthon, hogy elővegye a hű Teljes leírás >

Termékleírás


Sok cukorbeteg ember küzd azzal, hogy a nyári melegben vajon hogyan, mivel fogja hidegen tartani az inzulint. Mivel 30 fok alatt kell tartani, és az ember nincs mindig otthon, hogy elővegye a hűtőszekrényből, ez az inzulin hűtő útitok nagyszerű és pralktikus megoldást fog jelenteni. A magyar gyártó úgy találta ki, hogy minden beleférjen, ami a vércukorméréshez és az inzulinadagoláshoz szükséges. Jégzselé gondoskodik arról, hogy az inzulin hidegen legyen, és akár több napig is biztosítja a hűvösen tartást. Az inzulin hűtő tok erős anyagból készült, és számos eszköznek ad helyet. Belefér a vércukormérő készülék (leginkább a Dcont márkájúak), vércukor napló, írószer, inzulinadagoló toll, ujjszúró, tesztcsík, használt csík tartó, papírtörlő, tartalék lándzsa. 


Az inzulin hűtő útitok ideális megoldás azoknak, akik nem tudják kellő hőmérsékleten tartani az inzulint, mert utaznak, szabadban dolgoznak, kinti munkát végeznek. Az inzulin hűtő útitok üresen kapható, csak a jégzselét tartalmazza. Méretek: 18,5 x 15,5 x 5 cm. 


A termék fenntarthatósági előnyei:Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 

Az olcsó.hu Inzulin hűtő útitok (Dcont tok XL) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Inzulin hűtő útitok (Dcont tok XL) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.