Remington XF8500 Smart Edge rezgőkéses borotva


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Remington Smart Edge élvonalbeli technológiája lenyűgöző - ez a fejlett technológiájú rezgőkéses borotva  lenyűgöző teljesítményt és eredményt nyújt. Igen pontosan borotválkozhat Teljes leírás >

Termékleírás


A Remington Smart Edge élvonalbeli technológiája lenyűgöző - ez a fejlett technológiájú rezgőkéses borotva  lenyűgöző teljesítményt és eredményt nyújt. Igen pontosan borotválkozhat a 19 -os szögben álló borotvafejjel, amely alkalmazkodik arcához és szorosan követi annak kontúrjait anélkül, hogy irritálná bőrét.

A Lift Logic Foil technológia finoman és könnyedén vezeti a pengéhez a szőrszálakat. Ezen felül az innovatív többirányú mintázatú szitának köszönhetően bármilyen növekedési irányú szőrszálat képes elcsípni.

Active Hybrid technológia: előzetesen levágja a hosszabb szőrszálakat, így azok könnyebben beletalálnak a szitál lyukacskáiba

AccuCut Blades: íves kialakítású pengék a precíz és alapos borotválkozási eredményért.

Billenő és kontúrkövető technológia: biztosítja a maximális kontaktust a bőrrel.

A Remington Smart Edge sokoldalú, 100%-osan vízálló, ezért száraz, illetve vizes bőrön is egyaránt használható, továbbá a Lithium Ionos akkumulátor hosszabb üzemidőt, és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé.

Mindezen felül a kényelmesebb borotválkozási élmény érdekében ergonomikus dizájnnal kivitelezett Remington Smart Edge az eddigi legstílusosabb, továbbfejlesztett rezgőkéses borotva sorozatunk.

 
 


Active Hybrid technlógia

Az Aktív Hybrid technológia segítségével minimálisra csökkenthető a bőrirritáció és a szőrszálak húzása. A fejlett tervezésnek köszönhetően előzetesen levágja a hosszabb szőrszálakat, így azok könnyebben beletalálnak a sziták lyukacskáiba.
AccuCut ívelt pengék

Az újgenerációs, ívelt AccuCut pengék által a borotválkozás egyenletesen történik. A tökéletesen pontos borotválás kevesebb zajjal és alacsonyabb vibrációval jár, ami még kényelmesebb borotválkozást biztosít. Mi több, a készülék a kevesebb eltömődésnek köszönhetően egyszerűbben és gyorsabban tisztítható. Az íves kialakítású pengék precíz és alapos borotválkozási eredményét biztosítanak.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Active Hybrid technológia
LiftLogic szita
AccuCut pengék
Billenő és kontúrkövető technológia
Lítium akkumulátor
50 perc vezeték nélküli használati idő
120 perces töltési idő
5 perces gyorstöltés
Töltés és újratöltést jelző LED
ComfortTrim - lekerekített végű trimmelő rész
Automatikus feszültség illeszkedés
Akkumulátoros üzemmód
100% vízálló, száraz és nedves használat
Töltő állvány
Tartó táska

Gyártó
Remington
Kivitel
férfi borotva
Típus
soros

Az olcsó.hu Remington XF8500 Smart Edge rezgőkéses borotva árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remington XF8500 Smart Edge rezgőkéses borotva vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.