Philips S3232/52 Elektromos borotva


24.730 Ft -tól

Az 5 irányú Pivot & Flex borotvafejek követik a kontúrokat a kényelmes borotválásért Élvezze az arc kontúrjait követő alapos borotválkozást az 5 irányban mozgó, rugalmas felfüggesztés Teljes leírás >

Termékleírás

Az 5 irányú Pivot & Flex borotvafejek követik a kontúrokat a kényelmes borotválásért Élvezze az arc kontúrjait követő alapos borotválkozást az 5 irányban mozgó, rugalmas felfüggesztésű lebegő rendszer által. A borotvafej gyengéden érintkezik a bőrével: ideális szögben érinti az arcát, emellett az arc és a nyak vonalához is igazodik. A kényelmes és alapos borotválkozáshoz tervezett, precíziós kialakítású önélező pengék egyenletes borotválkozást tesznek lehetővé. Választhatja a kényelmes száraz borotválkozást, de borotválkozhat nedvesen is gél vagy hab segítségével - akár a zuhany alatt is. Az 1 órás töltés után akár 60 percig is borotválkozhat. A borotva csak akkor működik, ha nem töltődik. A borotva tisztítása egyszerű. Egyetlen gombnyomással pattintsa ki a borotvafejet, és öblítse le vízzel. Az intuitív jelzőn megtekintheti a 3 szinttel jelölt töltöttséget. Emellett könnyedén leolvasható az akkumulátor állapota: alacsony, töltés és gyors töltés. Késésben van? Csatlakoztassa a borotvát 5 percre, és 1 teljes borotválkozáshoz elegendő teljesítményt kap. A 27 darab precíziós kialakítású önélező penge minden alkalommal alapos borotválkozást eredményez. Tökéletes külső a beépített trimmelővel. Ideális megoldás a bajusz gondozásához és a pajesz vágásához. Ergonomikus kialakításának köszönhetően borotválkozás közben biztonságos fogást biztosít, így magabiztosan használhatja a borotvát. Az ergonomikus, csúszásmentes gumifogantyú a borotva kényelmes kezelhetőségéről gondoskodik, ezáltal könnyű és biztonságos fogást nyújt még nedves állapotban is. Utazótáska a kényelmes otthoni vagy utazás közbeni tároláshoz A kényelmes utazótáskában otthon vagy utazás közben is tárolhatja a borotvát.

Gyártó
Philips
Kivitel
férfi borotva
Típus
körkéses
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Philips S3232/52 Elektromos borotva árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips S3232/52 Elektromos borotva vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások