Braun Series 7-740 férfi borotva


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Intelligens hangtechnológia: Minden lehúzásnál 10000 mikrorezgés segíti megragadni a szőrszálakat - a legalaposabb és legkényelmesebb Braun borotválkozás érdekében. 3 személyre szabható Teljes leírás >

Termékleírás

Intelligens hangtechnológia: Minden lehúzásnál 10000 mikrorezgés segíti megragadni a szőrszálakat - a legalaposabb és legkényelmesebb Braun borotválkozás érdekében.
3 személyre szabható üzemmód: Extra érzékeny és intenzív üzemmód az arc különböző területeihez - a még egyedibb borotválkozáshoz.
Szabadalmaztatott ActiveLift: Az egyedi rezgő középső trimmelő felemeli és levágja a laposan fekvő szőrszálakat - alapos borotválás a problémás területeken is.
OptiFoil: A Braun legfejlettebb szitáján különböző nagyságú lyukakkal ellátott területek találhatók a különböző irányba növekvő szőrszálak megragadásához és a minden eddiginél mélyebb vágáshoz.
Teljesen rugalmas borotvarendszer: A forgó borotvafej és lebegő sziták egyedi Braun kombinációja maximális illeszkedést biztosít az archoz.
Triple action vágórendszer: 3 különleges vágóegység ugyanolyan könnyedén nyírja a hosszú szőrszálakat, mint a rövideket.
Wet&Dry technológia: a frissító zuhany alatti borotválkozásért. Wet&Dry Borotvahab és gél.
Teljes egészében mosható: Minden Braun borotva könnyen tisztítható folyó csapvíz alatt.

Tulajdonságok:
Precíziós trimmelő a hosszú szőrszálakhoz a pontos formázáshoz.
Kijelző-Mutatja a telep töltöttségét és a higiéniát: LED 3+1, amely mutatja a telep töltöttségét
Nagyteljesítményű újratölthető Li-Ion elem: Memóriahatás nélkül
Teljes feltöltés: 1 óra alatt
Vezeték nélküli borotválkozás: 50 perc
Gyorstöltés: 5 perc
Automatikusan állítja a feszültséget a világ minden részén: 100-240V
Védőtáska utazáshoz

Gyártó
Braun
Kivitel
férfi borotva
Típus
soros
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Braun Series 7-740 férfi borotva árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Braun Series 7-740 férfi borotva vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.