Braun Series-7 720 férfiborotva


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Dinamikus fej - Sonic technológia, személyre szabható beállítások, Active Lift technológia - segít megemelni az elfekvő szőrszálakat, SensoFlex - különleges kontúrkövető rendszer, hogy o Teljes leírás >

Termékleírás

Dinamikus fej - Sonic technológia, személyre szabható beállítások, Active Lift technológia - segít megemelni az elfekvő szőrszálakat, SensoFlex - különleges kontúrkövető rendszer, hogy optimálisan illeszkedjen az archoz. OptiFoil borotvaszita, négy irányban mozgó flexibilis borotvafej, háromszoros nyírórendszer (dupla szita + beépített pengék), Vízsugár alatt tisztítható, Akkumulátoros / hálózati üzemmód, Töltési idő / gyorsfeltöltés: 60/5 perc, Hálózati és vezeték nélküli használat: 50 perc, Az akkumulátoros működtetés idejét optimalizáló mikroprocesszor, LED kijelző, Kijelző a cserélhető alkatrészekhez (szita és kések), Bajusz- és pajeszvágó.

Gyártó
Braun
Kivitel
férfi borotva
Típus
soros
Áramellátás
Akkumulátoros Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu Braun Series-7 720 férfiborotva árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Braun Series-7 720 férfiborotva vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.