Braun BG5010 testszőrnyíró


15.514 Ft

Braun BG5010 testszőrnyíró - Trimmelés könnyedén a test egész területén Termékjellemzők: - Három trimmelő fésű a különböző hosszúságokhoz: rövid, közepes és hosszú (0,6 mm, 3 mm Teljes leírás >

Boltok és árak

Braun TESTSZŐRNYÍRÓ BG5010 (BG5010) Férfi Borotva, Szőrtelenítő  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

Braun BG5010 testszőrnyíró - Trimmelés könnyedén a test egész területén
Termékjellemzők: - Három trimmelő fésű a különböző hosszúságokhoz: rövid, közepes és hosszú (0,6 mm, 3 mm, 8 mm) - Speciálisan tervezett trimmelő fésű az érzékeny területekre, mint a hónalj vagy a ágyék - hogy a test bármely pontján könnyedén elvégezhesse a trimmelést - Nagy teljesítményű trimmelő és Gillette Fusion borotva egyedi kombinációja, amellyel a test bármely területe ápolható - Kombi mód, amelynek köszönhetően egy mozdulattal végezheti el a borotválást és a trimmelést a megfelelő és gyors eredmény érdekében - Wet & Dry funkció, hogy zuhanyozás közben is használhassa
Trimmelés és borotválás bármely területen A Braun testszőrnyíró tökéletes eszköz a teljes test ápolásához; a mellkastól és a hasi területtől a hónalj és az ágyék területéig. 100%-ban vízálló, így zuhanyozás közben is használható a napi rutin kiegészítéseként. Ezzel a 2-in-1 eszközzel egyszerre végezhető el a trimmelés és a teljes borotválás, így gyorsan és kellemetlenség nélkül biztosíthatja, hogy minden nap ápolt legyen.
Nagy teljesítményű trimmelő A Braun testszőrnyíró kifinomult trimmelő tartozékkal rendelkezik, amely az általános szakáll-trimmelőknél kisebb fogakkal rendelkezik. Működési elvének köszönhetően minimálisra csökkenti a vágások számát, így az érzékeny területeken is, mint a hónalj vagy az ágyék, gond nélkül használható. A három trimmelő fésű lehetővé teszi, hogy pontosan megválassza a szőrzet hosszúságát (0,6mm, 3mm, 8mm). Nedves borotválás A Gillette fejlett borotva technológiájával működő Braun testszőrnyíró alapos és sima borotválást biztosít. Az 5 speciális penge közel helyezkedik el egymáshoz, hogy csökkentse a nyomást és maximális kényelmet nyújtson a borotválkozás során, minimális bőrirritáció mellett. A nedves borotválás lehetővé teszi, hogy a nagyobb felületeken gyorsan, egyetlen mozdulattal végezze el a borotválást.
100%-ban vízálló Wet & Dry Zuhanyozás közben is biztonságosan használható a még nagyobb kényelem érdekében. Folyóvízben könnyen tisztítható.
LED töltéskijelző LED kijelző mutatja a töltöttségi szintet
Töltőállvány Biztosítja, hogy a Braun testszőrnyíró mindig feltöltött, használatra kész állapotban legyen
ADATOK
Testszőrnyíró Igen
Akkumulátoros Igen
Töltési idő 14 óra
Működési idő 50 perc
Mosható Igen
Nedves használat Igen
Hosszúság beállítás (mm) 0,6 - 3 - 8
Szín Fekete

Gyártó
Braun
Kivitel
férfi borotva
Típus
soros
Áramellátás
Akkumulátoros

Az olcsó.hu Braun BG5010 testszőrnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Braun BG5010 testszőrnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások