BRAUN Silkfinish FG1100 szőrtelenítő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ceruza méretű Braunk Silkfinish FG1100 lehetővé teszi a kellemetlen szőrszálak eltávolítását és a precíziós finomítást. A sokoldalú Silkfinish FG1100 szőrtelenítő hosszútávú sző Teljes leírás >

Termékleírás

A ceruza méretű Braunk Silkfinish FG1100 lehetővé teszi a kellemetlen szőrszálak eltávolítását és a precíziós finomítást. A sokoldalú Silkfinish FG1100 szőrtelenítő hosszútávú szőrtelenítést biztosító fejekkel, egy normál és egy nagy precizítású fejjel rendelkezik. Ez utóbbit a szemöldökhöz, az archoz és az érzékeny zónákhoz használhatjuk. Az 5 és 8 mm-es pofákkal bármely testrészen kiegyenlíthetjük a szőrszálakat. A praktikus, mosható Silkfinish FG1100 mindig kéznél lesz, és utazásaira is magával viheti.
Általános információk Szőrtelenítés típus Elektromos szőrtelenítés
Fej specifikáció Normál fej: fürdőruhás szőrtelenítéshez
Vékony fej: precíz szőrtelenítéshez (arc) vagy finomításhoz
2 pofa: a fejekre illeszthető az 5 mm-es vagy 8 mm-es egyenlítéshez
Szín Rózsaszín/ezüst
Sebességfokozat száma 1
Tápellátás típus AAA 1,5 V elem a termékkel
Tartozékok 2 fej, nagy pofa, kis pofa, védőkupak, kefe, tok

Gyártó
Braun
Kivitel
női borotva
Áramellátás
Elemes

Az olcsó.hu BRAUN Silkfinish FG1100 szőrtelenítő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BRAUN Silkfinish FG1100 szőrtelenítő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.