BRAUN Series 3 320s-4 elektromos borotva


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Braun Series 3 - 320s-4 borotvával bőre tökéletesen ápolt lesz. A keskeny borotvafejnek és a tripla borotválkozó rendszernek köszönhetően pedig a Series 3 320s-4 a nehezebben elérhető hel Teljes leírás >

Termékleírás

A Braun Series 3 - 320s-4 borotvával bőre tökéletesen ápolt lesz. A keskeny borotvafejnek és a tripla borotválkozó rendszernek köszönhetően pedig a Series 3 320s-4 a nehezebben elérhető helyeken is nagyon pontos munkát végez. Ez a borotva ráadásul kiváló pengékkel dolgozik, így minimális áthaladássl maximális eredményt garantál. A 3 különálló lebegő fejes borotva nagyon egyszerűen eltávolítja a szőrszálakat. A Braun Series 3 320s-4 borotva könnyen folyó vízben könnyen tisztítható.
Általános információk Borotválási rendszer 3 külön mozgó lebegő fej
LCD kijelző Nem
Tisztítás kijelző Nem
Egyéb funkciók Grille SensoFoil, Comfort Blades pontosság, három lépcsős nyírórendszer
Vízzel mosható Igen
Tápellátás Tölthető és hálózatról

Gyártó
Braun
Kivitel
férfi borotva
Típus
soros
Áramellátás
Akkumulátoros Elektromos hálózatról(vezetékes)

Az olcsó.hu BRAUN Series 3 320s-4 elektromos borotva árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BRAUN Series 3 320s-4 elektromos borotva vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.