Dr. Hauschka Citromfű krém, 30 ml


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Dr. Hauschka Citromfű krém, 30 ml Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotr Teljes leírás >

Termékleírás

Dr. Hauschka Citromfű krém, 30 ml
Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd.

Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet.

Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt.

A Dr.Hauschka Citromfű nappali krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt.

Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt.

Az eredmény lágy és egyenletes arcszín.

A Dr. Hauschka Mélytisztító krém, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását.

Dr. Hauschka Citromfű nappali krém
·  Kiegyenlítő, hamvasító nappali ápolás
·  Nyugtató, harmonizáló krém
·  Üde, citromos illat

Célcsoport:
·  Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak
·  A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevéstisztátalanság és gyulladás is fellép

Hatása:
·  Harmonizálja a zsír- és nedvesség háztartást
·  Megnyugtatja a bőrt és csökkenti a kivörösödést
·  Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít
·  Finomítja a bőrképet

Alkalmazás:
reggelente a Mélytisztítóval történő tisztítás és Speciál tonikkal történő erősítés után egyenletesen hordjuk fel az arcra, nyakra.

Fontosabb összetevők
- Citromfű:  Kiegyenlítő, nyugtató, közvetítő szerep

- Sárgarépa: Ápolja és selymessé teszi a bőrt

- Nyúlszapuka: Kiegyensúlyozó hatással van a bőr működésére. A Dr. Hauschka kozmetikumok kulcsnövénye.

- Varázsmogyoró:  Feszesítő, összehúzó hatású, finomítja a bőrképet

- Százszorszép: Megeleveníti, frissíti a bőr anyagcsere tevékenységét, fogékonnyá teszi más ápolószubsztanciák hatásaira

- Tápióka keményítő:  Hamvasít, felszívja a bőr kiválasztási termékeit

INCI: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Manihot Utilissima Starch, Cocos NuciferaOil, Glyceryl Stearate Citrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Arachis Hypogaea Oil,Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, BellisPerennis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Bran Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum,Citral*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Hectorite, Lysolecithin, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Cl77947
*éterikus olajok alkotórészei

Dr. Hauschka citromfű nappali krém összetevői: víz, napraforgómag olaj, alkohol, glicerin, tapiókakeményítő, kókuszolaj, glyceril stearate citrate, citromfű virág/levél/szár kivonat, földimogyoró olaj, jojoba mag olaj, sárgabarackmag olaj, nyúlszapuka kivonat, százszorszép virág kivonat, sarkantyúkavilevél/ szár kivonat, varázsmogyoró kéreg/levél kivonat, cetearyl alkohol, búzakorpa kivonat, sárgarépagyökér kivonat, parfüm, citral*, limonene*, geraniol*, citronellol*, linalool*, hectorite, lysolecithin, xanthanGumi, coco-glükosid, CI 77947.
*éterikus olajok alkotórészei

A VEGYES BŐR ÁPOLÁSA

Az egyensúlytalanság minden területen gyakori probléma manapság. Az időjárási jelenségektől amindennapi életünk legkisebb eseményeiig tapasztalhatjuk a szélsőséges jelenségek megnyilvánulását. Miért pont a bőrünk lenne kivétel?!

A kombinált vagy vegyes bőr a leggyakrabban előforduló bőrprobléma hazánkban. Ilyenkor az arc kétoldalán az elégtelen faggyúműködés miatt gyakran száraz, feszülő, míg az úgynevezett T-vonalban (homlok, orr, áll) a túlzott faggyúkiválasztás miatt zsíros, tisztátalan, többnyire tág pórusú a bőr (mitesszerek, gyulladások, pattanások jelenhetnek meg).

De hogy találhatjuk meg az egyensúlyt a szélsőségek között? Hogyan szólíthatjuk meg bőrünk regeneráló, harmonizáló, kiegyensúlyozó erőit? Ki ébreszti fel a bennünk élő gyógyítót, akinek mindig is az egyensúly keresése és megtartása a legfőbb feladata EGÉSZ-ségünk érdekében?

Olyan bőrápolásra van szükségünk, mely természetes, speciálisan válogatott összetevői révén felébreszti a bőr saját erőit, hogy az a szélsőséges kihívások mellett is képes legyen egészségesen működni.

A bőrápolás a megfelelő tisztítással kezdődik. A gyakran érzékennyé váló kevert bőrnek kíméletes, de alapos tisztításra van szüksége. Tisztításra, mely egyben már ápoló, szabályozó hatású is!

Egy megfelelő módon elkészített mandula őrleményt tartalmazó tisztító krém kiváló tisztító hatású lehet. S ha a kompozícióba ritmizált módon előállított nyúlszapuka kivonat is van, a tisztításhoz harmonizáló hatás is párosul.

A tisztítást mindig kövesse egy bőrt erősítő tonizálás. Ez esetben olyan arctonikra van szükségünk, mely finoman szabályozza a bőr anyagcsere működését és egyben erősítést ad az irritált bőrnek. Egy arcvíz, amely a nyúlszapuka kivonat mellett szabályozó és erősítő varázsmogyoró kivonatot is tartalmaz, kiváló lehet erre a célra. Az esti ápolás ezzel érjen is véget, hogy a bőr az éjszaka nyugalmában szabadon fellélegezhessen.

Míg mi mélyen alszunk, tudatunk legfeljebb csak az álom mezején jár, a gyógyító folyamatok szervezetünkben, így bőrünkben is zavartalanul működhetnek. A bőr anyagcseréje éjszaka a legerőteljesebb.

Hiba lenne ezt a fontos működést és gyógyító nyugalmat "bőrtápláló krémekkel" megzavarni, sőt akadályozni! Nappal azonban szükségünk van a szélsőséges külső és belső hatásoktól való védelemre, a velük való küzdelemben támogatásra.

A középkor óta jól ismert gyógynövényünk a citromfű, mely képes egyensúlyt teremteni az egymást akadályozó, szemben álló erők között. Épp egy ilyen közvetítőre van szüksége a vegyes bőrnek, amely képes kommunikációt létrehozni az olajos és a száraz, érzékeny bőrfelületek között, a harmonikus egyensúly megteremtése érdekében.

Dr. Hauschka Citromfű nappali krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és a sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlitő Citromfű krémben levő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény: lágy és egyenletes arcszín.

A Dr. Hauschka Melytisztító krém, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló mindennapos nappali ápolását.

Alkalmanként azonban szükség lehet intenzívebb ápolásra is. Ezt a célt szolgálják a különböző ampullák, intenzív kúrák és pakolások. A vegyes bőr intenzív ápolására a Dr. Hauschka kozmetika ajánlata a 28 napos normalizáló Kúra ampulla (N) és a Revitalizáló pakolás hetente 1-2 alkalommal. Ha a bőr már érzékennyé vált, gyakran kivörösödik vagy a vörös foltok esetleg állandósultak is, ajánlott a Dr. Hauschka Kúra ampulla (S), az Intenzív kúra 03, valamint a Bőrnyugtató pakolás használata.


Az olcsó.hu Dr. Hauschka Citromfű krém, 30 ml árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dr. Hauschka Citromfű krém, 30 ml vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.