Coolmax Cool Hűsítőkendő - világoskék 1db


1.990 Ft

A COOL HŰSÍTŐKENDŐKET arra tervezték, hogy azonnali hűs enyhülést nyújtsanak forró környezetben. A COOL HŰSÍTŐKENDŐ különleges összetevői 48 óráig hidegek maradnak. A kendő belsej Teljes leírás >

Boltok és árak

Coolmax Cool Hűsítőkendő - világoskék 1db  

Szállítási ár és információk:
890 Ft, 0 Ft(pick pack pont) 10000 Ft felett ingyenes a szállítás.


Termékleírás

A COOL HŰSÍTŐKENDŐKET arra tervezték, hogy azonnali hűs enyhülést nyújtsanak forró környezetben. A COOL HŰSÍTŐKENDŐ különleges összetevői 48 óráig hidegek maradnak. A kendő belsejében lévő különleges felszívóképességű polimer kristályok több mint 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva hűsítő enyhülést nyújtanak. Felhasználható gyógyászati vagy sport célokra (például izomfájdalmak, fejfájás, stb.), helyi érzéstelenítésre akut sérüléseknél, mint pl. duzzanatok, rándulások, ficamok vagy vérömlenyek. Alkalmas a fájdalom gyors enyhítésére vagy a vérzés elállítására, amennyiben valakinek - különösen gyermekeknek megsérül a feje vagy a teste. Alkalmazható arcnyugtató pakolásként, stresszoldóként is. Ételek és italok hűtésére is megfelelő. Ideális mindenféle sporthoz, túrázáshoz, edzéshez, vadászathoz, horgászathoz, motorozáshoz vagy csak egyszerűen a meleg ellen! Meleg vagy hideg borogatásként is használható. Használat közben folyamatosan érezheti a hűsítő hatást, azt követően, hogy a sál akár 30-szor is felszívta a nedvességet majd lassan elpárologtatta azt. A COOL HŰSÍTŐKENDŐ használható meleg borogatásként is. Ehhez tegye egy mikrohullámú sütőbe 30 másodpercre, szükség esetén megismételve ezt az eljárást a kívánt meleg eléréséhez. Mérete: 100 x 4,5 cm MŰKÖDÉS: Csak helyezze 10 percre hideg vízbe és 2-3 napig élvezheti a hűvöset! A COOL HŰSÍTŐKENDŐ különleges összetevői 48 óráig hidegek maradnak. A kendő belsejében lévő különleges felszívóképességű polimer kristályok több mint 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva hűsítő enyhülést nyújtanak. 1. Helyezze a sálat 3-4 percre hideg vízbe, hogy megduzzadjon. (Hűtőbe nem szabad tenni, mert az anyag szétreped és kihullanak a kristályok.) 2. Majd finoman törölje le a vizet a sál felületéről. 3. Ha már kevésbé érzi a hűsítő hatást, akkor használja a sál másik oldalát. 4. Ha tovább kívánja használni a sálat, helyezze ismét hideg vízbe csupán csak egy percre (ha hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tartja egy óra hosszára, akkor hatásosabb lesz a használat). 5. Ha hosszabb használat nélkül teljesen megszárítja a napon, akkor a sál visszanyeri eredeti állapotát. 6. Amennyiben eredeti állapotában szárazon használja, úgy a sál jól felszívja az izzadtságot, tehát kiválóan alkalmas gyalogtúrázás vagy erőedzés közben. FIGYELEM! Túlzott fagyasztás vagy túlzott erő hatására előfordulhat, hogy a sál kiszakad és anyaga kijöhet a varráson. Ebben az esetben egyszerűen csak mossuk ki a sálat, mivel az nem káros az emberi szervezetre. Tisztításkor, mossa a COOL HŰSÍTŐKENDŐT hideg szappanos vízben, öblítse ki, és azután akassza ki száradni. Akár 70 alkalommal újra használhatja a COOL HŰSÍTŐKENDŐT!

Az olcsó.hu Coolmax Cool Hűsítőkendő - világoskék 1db árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Coolmax Cool Hűsítőkendő - világoskék 1db vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások