B-725 Felnőtt Pelenkázónadrág körgumis


4.790 Ft

Egy rétegű bébifóliából készült, körgumis pelenkázó nadrág mosható körgumis kivitelben vizelet, széklet benntartásának hiányakor nyújt segítséget a beteggondozásban betegre alápel Teljes leírás >

Termékleírás

Egy rétegű bébifóliából készült, körgumis pelenkázó nadrág mosható körgumis kivitelben vizelet, széklet benntartásának hiányakor nyújt segítséget a beteggondozásban betegre alápelenkázva kerül fel a pelenkázó nadrág Tisztítása: semleges mosószerrel, csavarás dörzsölés nélkül, langyos vízzel, kézzel mosható. Centrifugálni, vasalni TILOS! Méretek: Csípő körméret szerint 64 cm-től - 130 cm-ig Higiéniai termék!

Az olcsó.hu B-725 Felnőtt Pelenkázónadrág körgumis árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy B-725 Felnőtt Pelenkázónadrág körgumis vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások