Casio Edifice EFR-102D férfi karóra


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

ILLUMINATOR háttérvilágítás ILLUMINATOR háttérvilágítás Gombnyomásra az óra egész számlapja világít, így a számlapon jelzett idő könnyen olvashatóvá válik. Egy beépített késlel Teljes leírás >

Termékleírás

ILLUMINATOR háttérvilágítás
ILLUMINATOR háttérvilágítás Gombnyomásra az óra egész számlapja világít, így a számlapon jelzett idő könnyen olvashatóvá válik. Egy beépített késleltető funkció segítségével az óra a gomb megnyomása után még néhány másodpercig világít.
Naptár a nap nevével Naptár a nap nevével
A számlap alatt elhelyezkedő naptárkorongról, segédszámlapról, vagy a kijelzőről leolvasható a dátum és a nap neve.

Nemesacél tokozás Nemesacél tokozás
Az óra tartós nemesacél tokozású.
10 BAR fokozottan vízálló 10 BAR fokozottan vízálló
Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vízi sportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott.
Ásványi üveg Ásványi üveg
Kemény ásványi üveg kevésbé karcolódik.

Gyártó
Casio
Típus
Férfi karóra
Kivitel
Analóg
Óraszíj anyaga
Fémszíjas
Extrák
Háttérvilágítás Naptár Vízálló (10bar)
Termékvonal
Casio Edifice

Az olcsó.hu Casio Edifice EFR-102D férfi karóra árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Casio Edifice EFR-102D férfi karóra vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.