Mizuno Wave Paradox 4 női futócipő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tudtad ezt a(z) Mizuno márkáról? A Japán székhelyű, már több, mint 100 (!) éve működő vállalat, leginkább sport,azon belül is a futócipők piacán igazán népszerű Európában. Termék Teljes leírás >

Termékleírás

Tudtad ezt a(z) Mizuno márkáról? A Japán székhelyű, már több, mint 100 (!) éve működő vállalat, leginkább sport,azon belül is a futócipők piacán igazán népszerű Európában. Termékei között emellett még megtalálhatóak a felső és alsóruházati cikkek is, úgymint a melegítő felsők, edzős dzsekik, galléros pólók, pulóverek, edzős rövid és hosszúnadrágok is. Természetesen kihasználva a keresletet, nőknek és férfiaknak is gyártanak, színes, életvidám és rendkívül jó minőségű darabokat. Kínálatuk egészen nagy, bár sajnos a hazai piacon nem túl ismertek. Reméljük, hogy hírnevük egy csak nő majd, hiszen mi biztosan sajnálnánk, ha ez a fellendülőben lévő márka nem nyerné el tetszéseteket.

Az olcsó.hu Mizuno Wave Paradox 4 női futócipő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mizuno Wave Paradox 4 női futócipő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.