Telefonálj a karóráddal: Samsung Galaxy Gear

Sok próbálkozást láhattunk már az okosóra piac meghódítására, olyan gyártók sorakoztatták fel okosóráikat mint az LG vagy a Sony, de egyenlőre még egyik cégnek sem sikerült nagy áttörést elérni ezen a téren, egészen idáig. A Samsung Galaxy Gear a koreai cég egyik prémium sikerterméke is lehet, attól függetlenül, hogy gyakorlatilag egy közép-felsőkategóriás okostelefon áráért lehet hozzájutni.

Maga az óratest fémből készült, a gumiszíj pedig különböző színekben érhető el. Az 1.63 hüvelykes Super AMOLED érintőkijelző még erős napfényben is tökéletesen látszódik, melyet egy masszív zafírüveg szerű anyag véd. A hardverre sem lehet panasz, egy 800 MHz-es egymagos proci 512 MB RAM-mal működteti a gépezetet, a belső tárhely pedig 4 GB. Említésre méltó még a gumiszíjba épített kamera, mely 1.9 megapixeles állóképeket tud készíteni és maximum 15 másodperces videókat vehet fel, ami a 4 GB tárhelyre nézve reálisnak tűnik.

A készülék jelenleg csak a Galaxy Note 3, Galaxy S4 és a Galaxy Tab 10.1 2014 Edition készülékekkel tud együttműködni, de ez idővel bővülni fog.

További információ a Galaxy Gear okosóráról!
Megosztom