Olyan mint egy könyv, csak kicsit több

Egyszerű design és jól látható kijelző: Az Amazon Kindle 5 az egyik legnépszerűbb E-book olvasó, melynek célja, hogy nem csak olcsó és komfortos e-olvasási élményt nyújtson a felhasználónak, hanem egy kicsit többet is. A Kindle megtartotta a szokásos dolgokat, a navigációs gombot és az old-school szoftvert, ami azt jelenti, hogy a készülék nem tart lépést az egyre vizuálisabb és igényesebb E-book programokkal, de ilyen kedvező ár mellett talán elhanyagolható.

A Kindle 6 hüvelykes kijelzője 600x800 pixel felbontású. A szöveg minősége körülbelül ugyanolyan, mint a tavalyi modellnél, de a hátlap fényesebb, világosabb árnyalatú lett. A negyedik generációs modellel egyetemben a Kindle 5 is az E Ink Pearl kijelzőt használja, de egyértelműen javított rajta az Amazon. Az E-book olvasó 2GB memóriával rendelkezik, melyen akár 1400 könyvet is tárolhatunk.

Fizikailag a Kindle nagyon kényelmes a kézben és a puha tapintású festék textúra a hátoldalon és a finom élek mégjobban fokozzák a komfortot. Észrevehetően keskenyebb lett, mint a Barnes & Noble Nook Simple Touch E-book olvasó. Az Amazon szerint a teljesítmény 15 százalékkal növekedett, ami nagyon hasznos lett a képernyő-billentyűzet kezelésében és gyorsabban tudunk mostantól navigálni is.
Megosztom