Itt a Samsung Galaxy S5 ellenfele: hamarosan érkezik az LG G3

Az LG végül megmutatta a világnak a legújabb prémium kategóriás okostelefonját, a G3-at, melyről már több infó és videó is kiszivárgott, de mostanra összeállt a teljes specifikáció is. Az első nagy szenzáció a hihetetlenül éles 5.5 hüvelykes Quad HD 2560x1440 felbontású kijelző, mely a telefon előlapját 76.4 százalékban fedi le, szinte csak a kijelzőt látjuk, a káva hihetetlen vékony lett.

Az LG G3 8.9 mm vékonyra sikeredett, ezzel is fokozva a komfort érzetet. Furcsa, hogy a készülék hátlapján egy mono hangszóró foglal helyet, ellentétben a HTC és a Sony okostelefonjaival, ahol már sztereóban élvezhetjük a zenéinket a beépített hangszórón. A G3 kamerája ugyanúgy 13 megapixeles, mint elődjénél az LG G2-nél, de javult az optikai képstabilizátor és szoftveres tuningot is kapott.

A G3 akkumulátora 3000 mAh teljesítményű, ami szintén megegyezik a tavalyi modellel, kérdés, hogy a Quad HD képernyő mennyire befolyásolja az akkumulátor készenléti idejét. Az LG csúcskészülékében 4 mag ketyeg 2.46 GHz órajelen 2 GB RAM társaságában. Minden csatlakozó megtalálható rajta a Bluetooth-tól az NFC-ig és természetesen a 4G hálózatra is képes. Az LG G3 várhatóan július elején már kapható lesz Magyarországon és hasonló árkategóriában kerül piacra mint a G2.
Megosztom