A Mad Catz mini gamer billentyűzete: S.T.R.I.K.E. M

Egy újabb apró bluetooth billentyűzet? Igen, láttunk már ilyet korábban is és nagyon praktikusak lehetnek, ha éppen úgy használjuk őket. Ezek az apró perifériák megkönnyítik a munkát, de akár az ágyból is pötyöghetünk kényelmesen hátradőlve.

Legújabb ilyen apró billyentyűzet a Mad Catz műhelyéből került ki, ami a S.T.R.I.K.E. M nevet viseli. Bár nem tudjuk, hogy milyen funkciója lehet ennek a sokszögletű kialakításnak, de mindenképpen a modern designra hajaz és elég tetszetős is. A sötétben való gépelést a háttérvilágítású billentyűk könnyítik meg, külön kiemelést kaptak a WASD billentyűk (ez igazából csak a gamer billentyűzetekre jellemző, de ez pont nem az).

A Mad Catz S.T.R.I.K.E. M valójában egy kis HTPC vagy laptop kiegészítő billentyűzet. Meglepő, de tele van multimédiás gombokkal is és még egy csomó hely maradt a billentyűzeten, de sajnos nem feltétlenül áll kézre minden billentyű. A szűkös elrendezés is arra figyelmeztet, hogy a nagyobb tenyerű és vastagabb újjal rendelkező felhasználóknak kényelmetlen lesz a gépelés. Ha a Mad Catz játékra szánta ezt a pofás kis billentyűzetet, akkor nagyon mellé nyúlt, de ha egy HTPC-hez vagy notebookhoz használjuk, tökéletes szolgálatot tesz.
Megosztom