A legjobb kütyük 2013-ban

Cikkünk bemutatja a 2013-as év legnépszerűbb termékeit, kaptunk jó sok konzolt, okostévéket, tableteket, jobbnál-jobb laptopokat, de most egy kalap alá szedtük a legfelkapottabb kütyüket.

A 2013-as év a konzolok éve volt, a Playstation 4 és az Xbox One bejelentésekor mindenki felkapta a fejét és úgy tűnik a gyártók kijavították az elmúlt év bakijait és a nagy hype ellenére beváltották az ígéretüket, ellentétben a Nintendo Wii U-val, ami nem hozott akkora sikert.

Okostévé okostévé hátán, lassan már alapfunkciónak számít a SMART TV technológia és megjelentek az első 4K, vagyis Ultra HD felbontású tévék is. Nem csak a tévék lettek okosabbak, az év egyik legnagyobb durranása a Google Glass okosszemüveg volt, ami a nemzetbiztonsági és kereskedelmi problémák miatt nem aratott túl nagy sikert, ám a technológia mindenképpen figyelemre méltó. Nem csak a szemüvegünk, de az óránk is intelligensebb lett a Samsung jóvoltából, piacra került ugyanis a Galaxy Gear, mely okostelefon kiegészítőként teljesít szolgálatot.

Érdemes megemlíteni még a tableteket, melyek közül a legnépszerűbbek voltak a 7-8 hüvelykes készülékek és úgy tűnik tényleg komolyan veszik a gyártók a térhódítást, így a laptopoknak is újat kellett mutatniuk, ez többé kevésbé sikerült is.Összegezve egy elég jó évet zártunk mind a számítástechnikai, mind a szórakoztató elektronikai cikkek terén, de 2014-ben sem lesz nyugodtabb a helyzet, jön a DDR4 és az idei CES is, ahol a legújabb hardvereket állítják ki a legnagyobb gyártók és ha nem akartok lemaradni a legfrisebb hírekről, akkor érdemes követni a naponta frissülő Facebook oldalunkat!
Megosztom