Samsung WF80F5E5U4W mosógép EcoBubble technológiával

A Samsung EcoBubble WF80F5E5U4W nem egy átlagos mosógép, de tele van a legújabb technológiákkal. A legfontosabb az Ecobubble technológia, amivel sokkal hatékonyabb lesz a mosás és energiát és pénzt is spórolunk vele. Persze a legfontosabb dolog a mosási teljesítmény. Szerencsére ezt szinte garantálja a Samsung.

Teljesítmény és vízfelhasználás

Ezen a téren tud érvényesülni legjobban a Samsung EcoBubble WF80F5E5U4W. Az Ecobubble technológiával 15 fokon is lehet mosni, így sokkal gazdaságosabb a használata. A centrifugálás fordulatszáma 1200 rpm, ami csak 0.19kW energiát fogyaszt. 45L víz fogyott 3 kg ruhához. Ez egyébként a gyors mosási program segítségével mindössze 15 percbe telik, ami hihetetlenül gyors idő, viszont ennél a programnál 1,6 liter víz marad meg, ami elég nagy mennyiség.A pamut mosás 30 fokon történik és több mint kétszer annyi ideig tart, összesen 31 percig. Energiafelhasználása meglehetősen magas, 0.82kW óránként, az elhasznált víz átlagban 66 liter volt, de a víz-visszatartás lényegesen jobb, mint a Super Eco program esetében, itt 1,1 liter maradt meg, ez főleg az 1400 rpm centrifugálási sebességnek kösznönhető.


A hőmérsékletet 40 fokra emeltük és itt már érdekes eredményeket is kaptunk. Az áram fogyasztás körülbelül ugyanaz  mint ha 30 fokon mostunk volna, mindössze 0.81kW, viszont több mint 10 literrel kevesebb víz fogyott, 53 liter. A mosás időtartama itt 26 percre csökkent, ami elég jó eredmény. Annak ellenére, hogy nem a legolcsóbb mosógép, amit láttunk az meggyőzött, ár/érték arányban tökéletesen megfelelt és az egyik leggazdaságosabb és leghatékonyabb mosógép a piacon.
Megosztom