Lionelo Adriaa utazóágy és bölcső 2in1


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lionelo Adriaa fix utazóágy A születéstől körülbelül 36 hónapos korig (15 kg) használható. Egyik kis oldalán cipzár található, így a kis ablakot kinyitva a baba könnyen ki-be tud bújni Teljes leírás >

Termékleírás

Lionelo Adriaa fix utazóágy A születéstől körülbelül 36 hónapos korig (15 kg) használható. Egyik kis oldalán cipzár található, így a kis ablakot kinyitva a baba könnyen ki-be tud bújni. A kiságy ringató rendszerrel van ellátva, így még könnyebben elalszik a gyermek. A készlet tartalmaz: szúnyoghálót, kb. 2 cm-es összecsukható matracot és hordtáskát. A kiságyhoz tartozik 2 db 4,5-os kerék, hogy könnyedén mozgathassuk. Az európai szabványnak megfelel: EN716EN12221 (SGS). Könnyen összecsukható, utazásra, de mindennapi használatra is tökéletes. Az ágy belső méretei: 120x60 cm. A csomag mérete: 90x50x33 cm. A termék tömege csomagolással: 9,8 kg. Kapaszkodó nem tartozék.

Az olcsó.hu Lionelo Adriaa utazóágy és bölcső 2in1 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lionelo Adriaa utazóágy és bölcső 2in1 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.