Kikkaboo So Gifted egyszintes utazóágy - menta


25.480 Ft

Kikkaboo So Gifted egyszintes utazóágy Újszülött kortól, 36 hónapos korig ajánlott a használata. Egyszerűen felállítható, illetve összecsukható. Tartozék hordozótáskával. Maximális t Teljes leírás >

Termékleírás

Kikkaboo So Gifted egyszintes utazóágy Újszülött kortól, 36 hónapos korig ajánlott a használata. Egyszerűen felállítható, illetve összecsukható. Tartozék hordozótáskával. Maximális teherbírása 15 kg. Belső mérete: 60 x 120 cm. Az utazóágy kinyitása: Kérjük ne nyomja le az utazóágy közepét, mielőtt az oldalakat nem merevítette ki! Összeszerelés előtt olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük.

Az olcsó.hu Kikkaboo So Gifted egyszintes utazóágy - menta árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kikkaboo So Gifted egyszintes utazóágy - menta vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások