Fillikid utazóágy kerékkel és állatos


27.980 Ft

Fillikid utazóágy kerékkel és állatos mintával Újszülött kortól kb.15 kg-ig használható. A kerekei segítségével egyszerűen mozgatható. Lecipzározható kibúvónyílással. Könnyen tis Teljes leírás >

Termékleírás

Fillikid utazóágy kerékkel és állatos mintával Újszülött kortól kb.15 kg-ig használható. A kerekei segítségével egyszerűen mozgatható. Lecipzározható kibúvónyílással. Könnyen tisztítható, nedves ruhával. Tartozék hordozótáskával könnyen szállítható vagy tárolható. A matrac is tartozék. Mérete: 120 x 60 cm Az utazóágy kinyitása: Kérjük ne nyomja le az utazóágy közepét, mielőtt az oldalakat nem merevítette ki! Összeszerelés előtt olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük.

Az olcsó.hu Fillikid utazóágy kerékkel és állatos mintával árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fillikid utazóágy kerékkel és állatos mintával vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások