Babymoov Sweet Night utazóágy


29.990 Ft

Babymoov Sweet Night utazóágy Praktikus és egyszerű utazóágy ideális a minőségi és biztonságos alváshoz. Újszülött kortól max.15 kg-ig használható. A klip rendszer miatt nagyon egyszer Teljes leírás >

Termékleírás

Babymoov Sweet Night utazóágy Praktikus és egyszerű utazóágy ideális a minőségi és biztonságos alváshoz. Újszülött kortól max.15 kg-ig használható. A klip rendszer miatt nagyon egyszerűen összecsukható, ultra kompakt. Nagyon könnyen hordozható, a hordozótáskán lévő két fogantyúnak + kerekeinek köszönhetően. Többfunkciós : több mint egy kényelmes utazóágy, járókaként is használható. 2 blokkolható kerékkel a könnyű mozgatáshoz és szállításhoz. Kényelmes matrac. 7 láb, a tökéletes stabilitásért. Lekerekített műanyag sarkok. 2 hálós oldallal, és 1 cipzáros kibújó nyílással. Tartozék hordozótáskával. Mérete: 123 x 64 x 78 cm - összecsukva: 78 x 22 x 2 cm -matrac: 120 x 60 x 2 cm Az utazóágy kinyitása: Kérjük ne nyomja le az utazóágy közepét, mielőtt az oldalakat nem merevítette ki! Összeszerelés előtt olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük.

Az olcsó.hu Babymoov Sweet Night utazóágy árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Babymoov Sweet Night utazóágy vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások