Jané elektromos gőzsterilizáló


15.490 Ft

Jané elektromos gőzsterilizáló Ez a Jané elektromos gőzsterilizáló kompakt méretű készülék nem csak gazdaságos, de egészséges is, hiszen vegyszermentesen varázsolja tökéletesen tiszt Teljes leírás >

Termékleírás

Jané elektromos gőzsterilizáló Ez a Jané elektromos gőzsterilizáló kompakt méretű készülék nem csak gazdaságos, de egészséges is, hiszen vegyszermentesen varázsolja tökéletesen tisztára az etetési kellékeket. Minden háztartásban nélkülözhetetlen, ahol kisbaba van. Egyszerre 6 db sima vagy szélesszájú cumisüveget képes lefertőtleníteni. 100%-ban biztonságos termék Gyerekekre ártalmas anyagot nem tartalmaz. Egyszerre 6 db cumisüveg fér el rajta.

Az olcsó.hu Jané elektromos gőzsterilizáló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jané elektromos gőzsterilizáló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások